Het boek ‘Earthing, Je lichaam aarden’

‘Earthing, Je lichaam aarde’ is de Nederlandse vertaling van het inspirerende boek ‘Earthing, the most important health discovery ever?’ Over hoe het aarden weer werd ontdekt, uitleg, toepassingen en onderzoek.

Earthing: Maak contact met de aarde en voel je beter!

De grond onder je voeten is niet zomaar gras, zand, aarde of betoEarthing, je lichaam aarden | BodyAndMindDetoxn, maar een alomaanwezige bron van natuurlijke helende energie. Om gezond te blijven, zou je elke dag op blote voeten buiten moeten lopen. Door direct huidcontact met de aarde neem je de vrije elektronen van de aarde in je op. Deze elektronen helpen je ontstekingen – die de oorzaak zijn van veel ziekten – te voorkomen of te genezen.

Het directe contact via de huid met de aarde – earthing – is even belangrijk als zonlicht, lucht, voeding en water. Hierdoor vermindert (chronische) pijn, verbetert de slaap, verbetert het immuunsysteem, versnelt het helingsproces bij ziekte en vermindert stress.

Omdat blootsvoets buiten lopen bijna niet mogelijk is, zijn er speciale producten ontwikkeld waarmee je jezelf binnenshuis met de helende aarde-energie kunt verbinden. Daarmee kun je jezelf heel simpel aarden, zelfs wanneer je slaapt. Deze producten zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar.

Clinton Ober ontdekte ‘earthing’ en zet zich al jaren volledig in voor onderzoek naar dit concept en het toepasbaar maken ervan. Stephen T. Sinatra is cardioloog en psychotherapeut. Martin Zucker schreef meerdere boeken over natuurgeneeskunde.

Earthing Je lichaam aarden Boek: Earthing, Je Lichaam aarden
Gezond en energiek door contact met de aarde

‘Aarden

Lees dit boek, als het kan, met je blote voeten op de aarde:
gras, grind, grond, zand of beton.

Je zult dan tegelijkertijd ervaren waar je over leest: hoe het contact met de aarde de natuurlijke elektrische toestand van je lichaam herstelt.

De positieve verandering die je voelt is het begin van een proces waarbij je lichaam geleidelijk wordt doordrongen van alomvertegenwoordige an altijd aanwezige genezende energie van de aarde.

Dit is aarden, een bijzonder eenvoudige, veilige en natuurlijke manier om pijn en stress te verminderen.’