LEVERREINIGING Andreas Moritz

Moritz leverzuiveringDeze leverreiniging detox is een krachtige doe-het-zelf aanpak om je vertering, gezondheid en welzijn te verbeteren. Uit ontlasting onderzoek blijkt dat zeer veel mensen een probleem hebben met de vetvertering. 

De meest voorkomende klachten zijn: winderigheid, een vol gevoel na het eten, misselijk / opboeren, vet eten niet goed verdragen.

Vaak is het ook zichtbaar daar de ontlasting aan de pot blijft plakken en er meer dan 3x geveegd moet worden.

De meest voorkomende oorzaak van een slechte vetvertering is een blokkade van de galwegen. Bij een beginnende blokkade zijn de klachten af en toe aanwezig.  Bij een ernstige blokkade treden er galkolieken op: een symptoom om meteen mee naar de huisarts / eerste hulp te gaan.

De reguliere oplossing is het verwijderen van de galblaas: per jaar worden er 23.000 operaties verricht. De helft van de patiënten houdt ook na de operatie in meer of mindere mate klachten. Een zeker risico is het om zeep helpen van een adequate vetvertering: met kans op tekorten van de vet oplosbare vitaminen A,D,E en K, tekorten aan de goede vetzuren (omega 3) en overgroei van ongewenste bacteriën in de dikke darm die oa met borstkanker in verband gebracht worden.

Het reinigen van de lever middels de leverzuivering is dus zowel preventief als in acutere gevallen een optie. Overleg in dat laatste geval altijd met huisarts en natuurgeneeskundig therapeut voor een passend en verantwoord traject. Het bijsturen met de voeding is daar een belangrijk onderdeel van.

Op de 6e en 7e /8e  dag van de leverzuivering helpt een klysma of colonhydrotherapie behandeling de lever te ontlasten en de darm te reinigen. Kijk hier het filmpje van Andreas Moritz over de noodzaak van colon cleansing voor en na de leverzuivering.

Hoe vaak? Dat is een individuele vraag natuurlijk: de meeste mensen doen de leverzuivering of leverflush 6-8 keer met een tussenpauze van 4-6 weken, daarna kunnen de meesten overgaan naar 1-4x per jaar als onderhoud.

Klik hier voor de Beschrijving leverzuivering beslis model.

Of schaf het boek aan voor een heel duidelijke uitleg en uitgebreide achtergrond informatie.

Klik hier voor het Flush evaluatie formulier.

Na elke 3e flush is het verstandig een nierzuivering te doen met nierkruiden voor thee of nierkruiden tinctuur.

Alle producten nodig voor de flush zijn hieronder te bestellen:

 Bitterzout | leverzuivering Bitterzout
PIC enteroclisma - klysma Originele PIC klysmaset
Een duurzame oplossing om je zelf thuis het effect van de hoge darmspoeling te laten bijhouden. Ook geschikt voor retentie klysma’s
  Gold coin grass
150 ml (ruim voldoende voor 1 leverzuivering) € 17,50

300 ml (ruim voldoende voor 2 leverzuiveringen) € 30,-
ook 500 ml en 1000 ml
 maline zuur | leverzuivering Malinezuur of Malic acid. Er worden geen vulstoffen gebruikt in dit product. Het is 100 % appelzuur – malinezuur in de L-malic acid (natuurlijke) vorm (in tegenstelling tot d-malic acid) 
 
leverzuivering | Chanca Piedra
Chanca Piedra
 Colosan | leverzuivering Colosan
 Chinese bitters Chinese bitters
probiotica supplementen Shop: probiotica supplementen (Orthica, Bonusan, metagenics) Helpt de darmflora te versterken
 Moritz leverzuivering Boek: De wonderbaarlijke lever- en galblaasreiniging
Een krachtige doe-het-zelf-aanpak om je gezondheid en welzijn te optimaliseren.
Geschreven door Andreas Moritz
Hurkie - goede stoelgang Hurkie: Het krukje voor een goede zithouding op het toilet.

 

Kersensap organic voor leverzuivering : Het alternatief voor appelsap als je niet zoveel suikers binnen wilt krijgen en toch voldoende appelzuur als voorbereiding voor de leverflush

 

leverkruiden Leverkruiden naar recept van Andreas Moritz 

 

L-OrnithineVoor een goede nachtrust tijdens de leverzuivering.

Per 8, 16 of 60 stuks verkrijgbaar

Nierkruiden tinctuur naar recept van Andreas Moritz
Beta TCP tabletten: Enzymen voor de vetvertering (aanbevolen bij moeizame leverzuiveringen, om de galproductie te optimaliseren en de functie van de lever te verbeteren. 

 

Beta Plus tabletten: Enzymen voor de vetvertering (aanbevolen wanneer de  galproductie onvoldoende is (ook bij constipatie en licht gekleurde ontlasting)  Met name voor mensen die hun galblaas hebben laten verwijderden. 

 

nierkruiden Nierkuiden voor thee naar recept van Andreas Moritz