ZOMERDETOX KUURZomerdetox Kuur

Elk seizoen heeft zijn eigen energie: 21 juni is de eerste dag van de zomer, ook wel de zomerzonnewende genoemd: de eerste dag van een bijzonder energetische periode van groei en bloei. De Zomerdetox Kuur is een korte detox speciaal voor het zomerseizoen. Deze kuur is er vooral op gericht het zuur-base evenwicht in het lichaam te herstellen.

Heb je weinig energie, ben je vaak moe?

Heb je hoofdpijn, last van stress,

gejaagdheid of slaapgebrek?

Deze symptomen vormen kleine waarschuwingssignalen van je lichaam die duiden op een verstoorde balans tussen zuren en basen. Verzuring van het lichaam geeft stagnatie, vertraging en mis-communicatie in je lichaam tussen cellen en in herstelprocessen.

Tijdens deze reiniging komt je lichaam in een rusttoestand en krijgt de gelegenheid om afvalstoffen kwijt te raken. Doordat je lichaam meer alkalisch wordt, kan herstel van beschadigd weefsel plaatsvinden.

De kuur

De kuur duurt 6 dagen, waarvan de middelste 2 de eigenlijke kuur dagen zijn waarin alleen verse citrussappen gemengd met water worden gedronken volgens een vast protocol. De 2 dagen vooraf zijn de afbouw dagen en de 2 dagen erna zijn de opbouw dagen.

Kortom: in 6 dagen geef je je lichaam weer een reset om in groei en bloei te komen!

De kuur bevat:

▪ Duidelijke beschrijving van de kuur en de doseringen in een e-bookje vol detox tips!
▪ uitleg over de afbouw- en opbouwdagen
▪ detox patches voor de voeten en voetbadzout
▪ Drie kalmerende heilzame kruidenthee soorten voor lichaam en darmen hydratatie, lever ondersteuning, herstel van (darm)slijmvliezen en belast zenuwstelsel
▪ Bitterzout om te laxeren in de 2 middelste kuurdagen
▪ Verkrijgbaar met en zonder klysma-set: op beide middelste kuurdagen wordt aangeraden een hoge darmspoeling of (koffie)klysma te doen om de afvoer van afvalstoffen zo optimaal mogelijk te laten verlopen..ZOMERDETOX KUUR
▪ Ampullen ter ondersteuning van de lymfe & zuur-base balans
▪ Probiotica met speciaal snelgroeiende darmbacteriën om de darmflora een goede boost te geven.
▪ Een gedeeltelijke maaltijdvervanger voor lunch of diner op de af- en opbouwdagen vol met biologische groene plantenstoffen en superfoods.
▪ Wat schaf je zelf nog aan?: biologische citroenen, grapefruits en sinaasappels

 zomerdetox kuur Zomerdetox Kuur