Gratis E-book Sterk tegen Corona

In dit e-book* deel ik graag met jullie mijn natuurgeneeskundige visie, kennis en technieken om je handvaten te geven om sterk te staan en sterk te worden tegen & met corona.

Even voorstellen: Ik ben Monique Berends, natuurgeneeskundig therapeut van Praktijk NOA in Leiderdorp. Vanwege Corona staat mijn praktijk op een heel laag pitje. Daarom heb ik de afgelopen twee weken hard gewerkt aan een e-book boordevol informatie vanuit de natuurgeneeskunde om je immuunsysteem een boost te geven. Ik wens je veel leesplezier!

PS: Voel je vrij om dit e-Book te delen met iedereen die interesse heeft in natuurgeneeskunde en zijn immuunsysteem wil versterken.

INHOUDSOPGAVE
DEEL 1 : INFORMATIE OVER HET CORONA VIRUS
DEEL 2: HOE WERKT JE IMMUUNSYSTEEM?
DEEL 3: 22 TIPS UIT DE NATUURGENEESKUNDE voor een actief immuunsysteem
DEEL 4: CORONA TESTEN: ZIN EN ONZIN

versterk je immuunsysteem voor Corona Gratis Ebook op basis van natuurgeneeskundige visie, kennis en technieken om je handvaten te geven om sterk te staan en sterk te worden tegen & met corona

Disclaimer: * Deze informatie beoogt niet een complete therapie te zijn. De schrijver neemt geen verantwoordelijkheid voor de resultaten van de beschreven informatie. Life style veranderingen, kruiden en andere toepassingen kunnen verstrekkende positieve gevolgen hebben MAAR overleg altijd eerst met je behandeld arts of therapeut voor natuurgeneeskunde.