Agenda BodyAndMindDetox

17 november 2018

WICHELROEDEWANDELINGwichelroedewandeling

Wij organiseren op zaterdag 17 november 2018 een bijzondere
en leerzame wichelroede workshop door Chris Zoet, in het centrum van Leiden. Je hoeft niet ervaren te zijn om aan de workshop wichelroede lopen mee te kunnen den. Er zijn diverse bijzondere positieve krachtplekken in het centrum van Leiden, onder andere de molen De Valk. Als hoogtepunt van deze workshop wichelroedelopen is het mottekasteel in het centrum van Leiden. Tijdens deze workshop word je geleerd hoe je onder andere leylijnen en leycentra kunt vinden.

MELD JE HIER AAN VOOR DE WICHELROEDEWANDELING

 

11 tot en met 19 mei 2019

IKMADA – BodyandmindDETOX WANDELWEEK in Griekenland

IKMADA – Ervaar de kracht van goede voeding, fysieke beweging, ademhaling, contact met de natuur, geneeskrachtige planten en creativiteit. Vanuit stilte en dynamiek je opnieuw met jezelf verbinden en je ΙΚΜΑΔΑ ontwaken.detox week griekenland

Het Griekse woord Iκμάδα (spreek uit als: iekmáda) betekent: Groeikracht, bezieling, levenskracht, vitaliteit.

Maak kennis met en leer eenvoudige technieken uit de natuurgeneeskunde, yoga, energy medicin&ademtherapie om toe te passen in je dagelijks leven.  Versterk en detox je mindset, focus en overtuigingen.

Met ruimte voor samen delen EN tijd voor jezelf om te relaxen en op te laden.
Creatief bezig zijn in de natuur, met materialen uit de natuur, helpt je om je ik-kracht te stimuleren en in het moment te zijn. Zowel letterlijk als figuurlijk iets nieuws te creëren op jouw manier.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE