Agenda BodyAndMindDetox

7 tot en met 15 oktober 2019

IKMADA – BodyandmindDETOX WANDELWEEK in Griekenland

IKMADA – Ervaar de kracht van goede voeding, fysieke beweging, ademhaling, contact met de natuur, geneeskrachtige planten en creativiteit. Vanuit stilte en dynamiek je opnieuw met jezelf verbinden en je ΙΚΜΑΔΑ ontwaken.wandel detox week Griekenland

Het Griekse woord Iκμάδα (spreek uit als: iekmáda) betekent: Groeikracht, bezieling, levenskracht, vitaliteit.

Maak kennis met en leer eenvoudige technieken uit de natuurgeneeskunde, yoga, energy medicin&ademtherapie om toe te passen in je dagelijks leven.  Versterk en detox je mindset, focus en overtuigingen.

Met ruimte voor samen delen EN tijd voor jezelf om te relaxen en op te laden.
Creatief bezig zijn in de natuur, met materialen uit de natuur, helpt je om je ik-kracht te stimuleren en in het moment te zijn. Zowel letterlijk als figuurlijk iets nieuws te creëren op jouw manier.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

donderdag 17 oktober 2019

SHINE YOUR LIGHT experience dayWorkshop en concert Deva premal 2019

Jaarlijks organiseert BodyAndMindDetox een dagworkshop voorafgaand aan het concert van Deva Premal & Miten in Almere. De datum voor 2019 is 17 oktober in Almere voorafgaande aan hun ON THE WINGS OF MANTRA – LIVE TOUR 2019.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

 

maandag 20 tot en met vrijdag 24 januari 2020

vasten Midweek Vlielandvasten midweek Vlieland

Een midweek watervasten / theevasten / soep (bouillon) vasten. Locatie: Luxe villa op Vlieland op de top van een duin, met eigen slaapkamer en per 2 personen gedeelde badkamer. Turks stoombad en solarium aanwezig. Op loopafstand van het strand.
De Midweek start 20 januari (boot van 14.00) en we sluiten vrijdag  24 januari af (boot van 16.45).

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

voorjaar 2020

TRAINING VERANDERKRACHT IN SCHOTLAND

Wil je veranderen, wil of moet je de dingen anders aanpakken? Wil je je patronen doorbreken? Peter van Oosterhout neemt je mee naar een prachtige plek in The Scottish Highlands, om een nieuwe start te maken. Soms helpt het letterlijk om uit je normale omgeving te stappen, opnieuw naar jezelf te kijken en jezelf opnieuw ‘uit te vinden’.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE