Agenda BodyAndMindDetox

11 tot en met 19 mei 2020

IKMADA – BodyandmindDETOX WANDELWEEK in Griekenland

IKMADA – Ervaar de kracht van goede voeding, fysieke beweging, ademhaling, contact met de natuur, geneeskrachtige planten en creativiteit. Vanuit stilte en dynamiek je opnieuw met jezelf verbinden en je ΙΚΜΑΔΑ ontwaken.wandel detox griekenland

Het Griekse woord Iκμάδα (spreek uit als: iekmáda) betekent: Groeikracht, bezieling, levenskracht, vitaliteit.

Maak kennis met en leer eenvoudige technieken uit de natuurgeneeskunde, yoga, energy medicin&ademtherapie om toe te passen in je dagelijks leven.  Versterk en detox je mindset, focus en overtuigingen.

Met ruimte voor samen delen EN tijd voor jezelf om te relaxen en op te laden.
Creatief bezig zijn in de natuur, met materialen uit de natuur, helpt je om je ik-kracht te stimuleren en in het moment te zijn. Zowel letterlijk als figuurlijk iets nieuws te creëren op jouw manier.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

zaterdag 16 mei en zondag 14 juni 2020 (terugkomdag)

VeranderKracht

Wil je veranderen, wil of moet je de dingen anders aanpakken? Wil je je patronen doorbreken? Peter van Oosterhout neemt je mee ‘op reis’ om een nieuwe start te maken. Soms helpt het letterlijk om uit je normale omgeving te stappen, opnieuw naar jezelf te kijken en jezelf opnieuw ‘uit te vinden’.
Na 1 dag werken aan jezelf, letterlijk in beweging komen, ga je verder met een 30-dagen trainingsprogramma. Circa 4 weken later is er een terugkomdag, om het vizier verder scherp te stellen en je VeranderKracht nog te vergroten.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

donderdag 22 oktober 2020

SHINE YOUR LIGHT experience day

Jaarlijks organiseert BodyAndMindDetox een dagworkshop voorafgaand aan het concert van Deva Premal & Miten in Almere. De datum voor 2020 is donderdag 22 oktober in Almere voorafgaande aan hun WORLDTOUR 2020.Deva Premal 2020

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE