VeranderKracht – De Mind-Detox in Scotland (22 t/m 25 mei 2019)

Op zoek naar VeranderKracht? Meer succes krijgen, beter met stress kunnen omgaan, slagvaardiger worden, betere relaties kunnen creëren, meer voor jezelf opkomen, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, gelukkiger worden….? Met de training VeranderKracht geef je jezelf in 30 dagen tijd een enorme boost in de goede richting.

Maar niet zonder slag of stoot. Wil je echt veranderen, dan heb je oude patronen en belemmerende overtuigingen los te laten en nieuwe te creëren die je gaan helpen. Dat kan alleen als je eerlijk naar jezelf wilt kijken en de bereidheid hebt om te willen veranderen. Een proces met vallen en opstaan, verdriet, angst, boosheid en ongelooflijk veel plezier.

Van woensdag 22 tot en met zaterdag 25 mei 2019 vindt de training VeranderKracht plaats in Schotland.
VeranderKracht is een effectieve 30-daagse training bedoeld voor iedereen die verandering in zijn leven wil creëren. De training is zeer effectief en intens, omdat je:

  • Gaat Leren door Fysiek Ervaren;
  • 30 dagen consequent aan het trainen bent;
  • Een training volgt die is opgezet vanuit de technieken en principes van o.a. Aikido, NLP en Possibility Management.

Op de eerste trainingsdag ga je ervaren en trainen hoe je in je kracht komt om te veranderen of verandering te creëren. We doen dit met behulp van de principes van Aikido en technieken van NLP en Possibility Management. Na de eerste trainingsdag krijg je 30 dagen lang elke dag 1 opdracht om je te ondersteunen bij je gewenste verandering. Vier weken na de eerste trainingsdag is er een terugkomdag, om het vizier verder scherp te stellen en je VeranderKracht nog te vergroten. Klik op VeranderKracht voor meer informatie of aanmelden!!

Recent Posts