Agenda

9 september 2023
Workshop Versterk je Focus

De workshop gaat over het halen van doelen. Jouw doelen. Hoe ga jij met je doelen om? Hoe maak je het jezelf makkelijker om je doel te halen, wat brengt je van je doel af? Dit zijn vragen waar we deze workshop bij stil staan. Of beter gezegd, mee gaan bewegen. 


16 september 2023
Rapenburg sponsor-race in Leiden

Wij vinden het inspirerend om door innovatie en nieuwe technologieën welzijn te bevorderen.
Help ook mee met je donatie in de ontwikkeling van een pak, het zogeheten TeslaSuit. Dat met geïntegreerde elektrostimulatiekanalen , het voor dwarslaesiepatiënten mogelijk maakt, bepaalde spiergroepen te stimuleren & gebruiken. Met je donatie steun je onderzoek naar het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een dwarslaesie. Steun jij ons ook of sluit je aan bij ons team & zwem met ons mee !? Meer info en donatie optie op onze team pagina


16 - 24 oktober 2023 
IKMADA – BodyandmindDETOX WANDELWEEK in Griekenland. thema: de Griekse Godin

IKMADA – Het Griekse woord Iκμάδα (spreek uit als: iekmáda) betekent: Groeikracht, bezieling, levenskracht, vitaliteit.

Het staat voor de kracht van goede voeding, fysieke beweging, ademhaling, contact met de natuur, geneeskrachtige planten en creativiteit. Vanuit stilte en dynamiek je opnieuw met jezelf verbinden en je ΙΚΜΑΔΑ ontwaken.

Maak kennis met en leer eenvoudige technieken uit de natuurgeneeskunde, energy medicin & ademtherapie om toe te passen in je dagelijks leven. Versterk en detox je mindset, focus en overtuigingen. 
Met ruimte voor samen delen EN tijd voor jezelf om te relaxen en op te laden.

Nb Ook op aanvraag voor kleine groepen!!

 


oktober 2023 
Een Nieuwe Start

Ben je toe aan een Nieuwe Start? Werkt het oude niet meer en heb je je nieuwe 'vorm' nog niet gevonden? Peter van Oosterhout neemt je mee ‘op reis’ om een nieuwe start te maken. Soms helpt het letterlijk om uit je normale omgeving te stappen, opnieuw naar jezelf te kijken en jezelf opnieuw ‘uit te vinden’. Meer info via 06 - 19 59 69 10. Planning okt/nov 2023