Wie zijn wij

Monique berends van BodyAndMindDetox Natuurgeneeskundige

Monique Berends (1967) studeerde in 1993 af aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Bloemendaal. Zij volgde in de jaren daarna diverse opleidingen in Ooracupunctuur (auriculo), orthomoleculaire geneeskunde (waaronder PNI: Psycho Neuro Immunologie), Iriscopie, Bioresonantie-therapie, astrologie, massage, HLB- en Levend Bloedanalyse, Darm-therapie, Colon-hydrotherapie en begeleiding bij het opstarten / volgen van de Gerson therapie. Tevens is zij instructor voor Colon-hydrotherapie .
Het is mijn overtuiging dat er voor iedereen in elke situatie optimalisering mogelijk is. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ik werk met zorg & liefde en hoop mensen te motiveren hun eigen lichaam beter te verstaan en dichter bij zichzelf te komen.”
www.noa-natuurgeneeskunde.nl 

Peter van Oosterhout (1964) is trainer en oprichter van Ki-coach (2001). Zijn passie is anderen te inspireren , te trainen en letterlijk in beweging te brengen om succes en geluk te creëren.
Peter geeft workshops, trainingen en individuele sessies. Daarbij gebruikt hij zijn ervaring als leidinggevende en projectleider bij de politie, opleidingen en trainingen waaronder NLP/TA, familieopstellingen, docent aikido en niet op de laatste plaats de principes en technieken uit het Aikido en Possibility Management met als uitgangspunt:
Leren door ervaren!
Peter gebruikt de taal van het lichaam om helderheid te krijgen over je voorkeursgedrag en overtuigingen en nodigt je uit om in je kracht te komen en meer uit jezelf te halen.
“Als je geest vastzit, beweeg je lichaam. Als je lichaam vastzit, beweeg je geest.”
www.ki-coach.com 

Monique en Peter zijn getrouwd en hebben samen vijf kinderen.
Happiness and never a dull moment!

Peter van Oosterhout van BodyAndMindDetox