Detox Kuren

We hebben verschillende detox kuren om het jaar rond preventief aan je gezondheid te werken. Zo doen veel mensen aan het begin van elk nieuw seizoen: een detox kuur die daar mooi bij past. 


Lente Detox Kuur

€ 74,95

Lente Detox Kuur

€ 74,95

Wil je meer energie en een betere gezondheid? Deze Lente Detox Kuur is er specifiek op gericht je maag en darmen te zuiveren. Dit ontlast ook de lever en nieren en geeft een betere gezondheid en meer energie. Ook de biofilm, de slijmlaag in de darm waar de goede maar helaas ook schadelijke bacteriën zich kunnen vestigen, wordt gereinigd.

Zomer Detox Kuur

€ 32,95

Zomer Detox Kuur

€ 32,95

De Zomerdetox Kuur is een korte detox, speciaal voor het zomerseizoen. Deze kuur is er vooral op gericht het zuur-base evenwicht in het lichaam te herstellen.

In 6 dagen geef je je lichaam weer een reset om in groei en bloei te komen! De zomer detox kuur is een hele korte vasten: namelijk de 2 middelste dagen. het is heel gemakkelijk vol te houden, daar je elk uur van het ontzurende water / sap mengsel drinken. 

Wat zit er in het zomer detox pakket? 

Je krijgt per email een duidelijke beschrijving van de kuur en de doseringen in een e-bookje vol detox tips! daarin vind je onder andere alle info over de afbouw- en opbouwdagen.

Herfst Detox Kuur

€ 69,95

Herfst Detox Kuur

€ 69,95

De overgang van de seizoenen is een tijd om zelf ook even stil te staan bij de verandering die er voortdurend is. Zo kun je je lichaam even een time out geven en fit de donkerder maanden in gaan. Met de herfstdetox kuur kun je zowel fysiek als psychisch loslaten wat je niet meer nodig hebt. Speciaal aandacht voor reiniging van de lever.

Winter Detox Kuur

€ 49,95

Winter Detox Kuur

€ 49,95

Deze kuur is verwarmend en heeft het accent op het ondersteunen, aanvullen en tot rust brengen van je lichaam en is ontstekingsremmend. De focus is op optimale verzorging van de bekleding van je maag-darmkanaal, de darmflora, bijnieren, huidpoort en je zenuwstelsel.

Kun je niet tegen bitterzout, dan is MagO7 de oplossing! Bevat een mix van ozonated magnesium oxides met laxerende werking. Deze reinigen de dikke darm.


Leverzuivering Andreas Moritz

De lever en galblaas zuivering van Andreas Moritz is een detox kuur met zeer veel gunstige gezondheidsbevorderende eigenschappen. Lees meer op deze pagina over deze detox kuur