E-book Wat het lichaam vertelt

EEN CHALLENGE IN 10 DELEN: EERSTE DEEL GRATIS

Wat vertelt JOUW lichaam? Je wilt je gezond en fit voelen. Je hebt behoefte aan duidelijke informatie over voeding, beweging, lifestyle. Op internet lees je veel elkaar tegensprekende info. Dat is verwarrend, want wat past er nu bij jou? Gelukkig is daar een heel eenvoudig antwoord op: leer weer te luisteren naar de taal van je lichaam. Je lichaam geeft namelijk meestal haarfijn aan, dat er iets aan de hand is, of wat wel en wat niet bij jou past. Het is alleen de kunst om die taal weer te verstaan en er vervolgens wat mee te doen. Als natuurgeneeskundige geef ik dagelijks mensen feedback over hun lifestyle en voeding. In de behandeling bekijk ik de mensen als geheel en kijk ik verder dan de klacht: holistisch noem je dat.

Neem het heft weer in eigen hand

Pak de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid. Door het heft in eigen handen te nemen en je problemen aan te pakken vind je je balans terug.

In de CHALLENGE leer je elke dag wat over je lichaam en krijg je praktische tips die je kunt toepassen om een gezonde balans te vinden.
Gratis Deel 1 Challenge: 'Wat het lichaam vertelt - Striptease'

Apart te bestellen: Deel 2 t/m 10

De CHALLENGE Wat het lichaam vertelt deel 2 tot en met 10 is een minicursus met opdrachten voor elke dag. Een Quick-start waarin je elke dag wat over je lichaam leert en praktische tips krijgt die je kunt toepassen om een gezonde balans te vinden. Dit is een vervolg op het gratis Deel 1