Haar detox

Wil je een vollere haardos, gezond haar gecombineerd met wat ontspanning??
Geef jezelf dan regelmatig een hoofdmassage & haarolie behandeling!

Hoofdmassage

Tijdens een hoofdmassage wordt  de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor er meer voedingsstoffen en zuurstof naar de haarfollikels worden geleid. Tegelijkertijd worden opgehoopte gifstoffen weer afgevoerd. Ook de kalmerende werking van de massage heeft een zeer gunstig effect: stress vermindert. Het talg dat de hoofdhuid produceert wordt mooi verdeeld over het haar. 
Hoe doe je dat? Druk met de vingertoppen zachtejes op de hoofdhuid en ga met cirkel bewegingen over de gehele schedel.  Vergeet ook de achterzijde niet en het gebied rondom de oren. Het masseren hiervan heeft een zeer hoog ontspannend gehalte.

Haarolie behandeling

Je kunt de hoofdhuid massage combineren met een haarolie behandeling. Verwarm 20 ml haarolie en masser dit in de hoofdhuid. De intrektijd is minimaal 30 minuten. Voor maximaal effect mag je er ook een nachtje mee slapen.


Deze haarolie draagt bij aan een goede conditie van de haren en de hoofdhuid. De olie voedt en versterkt. Deze kruidenolie kan tevens bij verminderde haargroei, kaalheid en vergrijzing worden toegepast.