• Gratis verzendkosten in Nederland boven de € 82,50 / You can recieve your order in all European countries + AU + SR

Lever

De lever is een van de grootste organen in ons lichaam. De lever werkt als een soort filter tegen gifstoffen: er stroomt anderhalve liter bloed per minuut door de lever. Zo worden ziektekiemen, allergenen en chemische bestanddelen uit medicijnen of voedsel uit je bloed verwijderd. De lever heeft daarvoor verschillende “ontgifting fabriekjes” voor al de verschillende gifstoffen.
Daarnaast maakt je lever gal, zodat je je vetten goed kunt verwerken en je afvalstoffen met de gal je lichaam weer kunnen verlaten. De lever regelt de verdeling van voedingsstoffen in het lichaam. En gelukkig bestaan er kruiden die de lever zuiveren en de gezondheid van de lever bevorderen.


Dit kruid helpt obstructies in de gal- en levergangen, maar ook in de nieren, op te ruimen en af te voeren. Het kan helpen om je lever en galblaas voor te bereiden op een doeltreffender afvoer van stenen. Vooral als je verkalkte stenen in je galblaas hebt of je zuivering nog niet de gewenste resultaten heeft gegeven. Verkrijgbaar in tincturen, capsules en thee.

100% Pure quebra pedra blad, stam en wortel (phyllanthus niruri) kruidenthee: stenen vergruizer voor gal stene, nier stenen, en leverzuivering

Tulsi Cleanse thee

€ 5,69

Tulsi Cleanse thee

€ 5,69

Deze reinigende, heilzame Tulsi Cleanse bevat behalve Krishna Tulsi, bittere kruiden als geelwortel, gember, Bhumy amalaki, Katuki en Kalmegh. De kruiden werken verder zuiverend voor nieren en lever en boosten het immuunsysteem.
Deze verpakking bevat 25 theezakjes. 

Deze tinctuur kan 2-3 weken voor aanvang van de leverzuivering gebruikt worden om de galstroom te verbeteren en dus de blokkade van de galgangen te verminderen.
Chinese bitters kunnen ook als onderhoudsdosering ingenomen worden voor betere galafscheiding, betere vetvertering en opname van je voeding.