Lever

De lever is een van de grootste organen in ons lichaam. De lever werkt als een soort filter tegen gifstoffen: er stroomt anderhalve liter bloed per minuut door de lever. Zo worden ziektekiemen, allergenen en chemische bestanddelen uit medicijnen of voedsel uit je bloed verwijderd. De lever heeft daarvoor verschillende “ontgifting fabriekjes” voor al de verschillende gifstoffen.
Daarnaast maakt je lever gal, zodat je je vetten goed kunt verwerken en je afvalstoffen met de gal je lichaam weer kunnen verlaten. De lever regelt de verdeling van voedingsstoffen in het lichaam. En gelukkig bestaan er kruiden die de lever zuiveren en de gezondheid van de lever bevorderen.


Dit kruid helpt obstructies in de gal- en levergangen, en in de nieren op te ruimen en af te voeren. Het kan helpen om je lever en galblaas voor te bereiden op een doeltreffender afvoer van stenen. Vooral als je verkalkte stenen in je galblaas hebt of je leverreiniging nog niet de gewenste resultaten heeft gegeven. Verkrijgbaar in tincturen, capsules en thee.

100% Pure quebra pedra blad, stam en wortel (phyllanthus niruri) kruidenthee: stenenvergruizer voor galstenen, nierstenen en nier-  leverreiniging (Andreas Moritz)

Tulsi Cleanse Thee

€ 5,69

Tulsi Cleanse Thee

€ 5,69

Deze reinigende, heilzame Tulsi Cleanse bevat behalve Krishna Tulsi, bittere kruiden als geelwortel, gember, Bhumy amalaki, Katuki en Kalmegh. De kruiden werken verder zuiverend voor nieren en lever en boosten het immuunsysteem.
Deze verpakking bevat 25 theezakjes. 

Deze tinctuur kan 2-3 weken voor aanvang van de leverzuivering gebruikt worden om de galstroom te verbeteren en dus de blokkade van de galgangen te verminderen.
Chinese bitters kunnen ook als onderhoudsdosering ingenomen worden voor betere galafscheiding, betere vetvertering en opname van je voeding.

Leverkruidenthee welke als kuur van 25 dagen genomen kan worden in plaats van de leverzuivering van Andreas Moritz. Second best als je de kuur niet wilt of kunt doen. Kan ook preventief gedronken worden. 

Resium is een uniek, vloeibaar plantenmengsel op waterbasis (dus zonder alcohol)  met werking op de ontgifting en reiniging van het lichaam. Speciaal voor ondersteuning en reiniging lever en galblaas.

Choline tabletten bij onder andere: lever stagnatie, galstenen, ontgifting problematiek

Kun je appelsap beter niet gebruiken of verdragen? Dan is gold coin grass een zeer effectief en gemakkelijk alternatief bij de lever- en galblaasreiniging van Andreas Moritz. Je kunt het mengsel ook gebruiken in plaats van een leverreiniging. 


Leverreiniging volgens Andreas Moritz

Wil je meer weten hoe je de lever kunt reinigen? De de leverzuivering volgens Andreas Moritz is een krachtige doe het zelf aanpak om je vertering, gezondheid en welzijn te verbeteren. Andreas Moritz heeft de kuur zeer uitgebreid beschreven in zijn boek: de wonderbaarlijke lever- en galblaasreiniging. Zeker een aanrader als je veel over je lever en lichaam wilt leren en een goede indruk van de kuur wilt krijgen. Klik op de volgende link voor meer informatie over de Leverreiniging van Andreas Moritz.

Handige links

  • Koffieklysma - Een koffie klysma is een van de snelste manieren om je lichaam en lever van afvalstoffen te ontdoen.
  • Nierreiniging volgens Andreas Moritz - Preventief is het aan te bevelen om na elke 2e of 3e leverzuivering, een nier zuivering met de thee of de tinctuur te doen