• Gratis verzendkosten in Nederland boven de € 82,50 / You can recieve your order in all European countries + AU + SR

Spijsvertering & Darmen

De biologische kruiden van Ibero Actief helpen op een natuurlijke manier de vertering en enzym afgifte te verbeteren en kunnen worden ingezet bij gasvorming, opgeblazen buik, boeren, winderigheid, buikpijn – krampen, slechte vertering, obstipatie, diarree, plakkerige ontlasting, misselijkheid – gevoel van volle maag.


Deze biologische kruidentinctuur helpt op een natuurlijke manier de vertering en enzymafgifte te verbeteren en kan worden ingezet bij gasvorming, opgeblazen buik, boeren, winderigheid, buikpijn – krampen, slechte vertering, obstipatie, diarree, plakkerige ontlasting, misselijkheid – gevoel van volle maag.

Leaky gut poeder

€ 5,95

Leaky gut poeder

€ 5,95

De Leaky Gut biologisch poeder bevat 50% Marsmallow en 50% Slippery Elm: dit zijn veel gebruikte kruiden om de darmwand te beschermen / regenereren en bij leaky gut.

Bentonite

€ 4,95

Bentonite

€ 4,95

Bentonite bedekt de slijmvlieswand van het maag-darmkanaal met een dunne laag. Hierdoor kunnen schadelijke stoffen zoals zware metalen, ammonium, histamine, medicijnenresten, schadelijke bacteriën, stofwisselingsproducten van schimmels, gisten en parasieten opgenomen en afgevoerd worden. Ook worden door de Bentonite-laag de zenuwuiteinden in de maag- en darmwand gekalmeerd. Het beschermt tegen inwerking van maagzuur. Bentonite is inwendig en uitwendig te gebruiken.

Deze tinctuur kan 2-3 weken voor aanvang van de leverzuivering gebruikt worden om de galstroom te verbeteren en dus de blokkade van de galgangen te verminderen.
Chinese bitters kunnen ook als onderhoudsdosering ingenomen worden voor betere galafscheiding, betere vetvertering en opname van je voeding.

7 Heilzame kruiden voor nerveuze maag darm klachten. Ook heel geschikt voor kinderen. Goed te gebruiken bij klachten die samenhangen met gasvorming en overprikkeld spijsverteringskanaal.

Leverkruidenthee welke als kuur van 25 dagen genomen kan worden in plaats van de leverzuivering. Second best als je de kuur niet wilt of kunt doen. Kan ook preventief gedronken worden. 

Ter ondersteuning van een goede spijsvertering & soepele gewrichten