AARDINGSLAKENAardingslaken op bed - vk

Het aardingslaken helpt de natuurlijke elektrische staat van het lichaam te herstellen en elektrische spanning, die in alle huizen aanwezig is, uit uw lichaam te laten afvloeien. Dit aarden (Earthing) heeft een positief effect heeft op onder andere:

  • de slaap
  • (chronische) pijn en
  • stress.

Een aardingslaken kan op verschillende manieren worden gebruikt: op of onder je hoeslaken: over het gehele bed, dan wel alleen bij de onderbenen. Direct huidcontact heeft de voorkeur want het laken werkt dan het beste. Door het maximale contact met je voeten of benen kan het lichaamsvoltage het gemakkelijkst naar 0 worden gebracht.

Denk bij aanschaf ook aan voldoende ruimte voor de instopstrook als je een dik matras hebt of een breed bed. Het laken is wasbaar op 30 graden. Het is voor de geleiding beter om geen wasverzachter te gebruiken.

Het directe contact via de huid met de aarde – earthing of aarding genoemd – is even belangrijk als zonlicht, lucht, voeding en water. Hierdoor verminderd (chronische) pijn, verbetert de slaap, versnelt het helingsproces bij ziekte, verbetert het immuunsysteem en vermindert stress.

Om gezond te blijven zou je elke dag op blote voeten buiten moeten kunnen lopen: door huidcontact met de aarde neem je de vrije elektronen van de aarde in je op, deze elektronen helpen je ontstekingen – die de oorzaak zijn van veel ziekten- te voorkomen of bij te dragen aan de genezing.

In huis en op kantoor werken we continu in een elektromagnetisch veld. Door deze straling worden we elektrisch geladen, vermoeid en krijgen vele mensen last van hoofdpijn, concentratieproblemen enzovoort. Door te slapen met een gedeelte (de onderbenen bijvoorbeeld) of het gehele lichaam op een op de aarde aangesloten laken, word je direct elektrisch ontladen en beschermt deze verbondenheid met de aarde je tegen de elektromagnetische straling.

We hebben alleen het aardingslaken SMALL nog op voorraad.

  1. Dit laken heeft een snoer van totaal 17 meter met aansluiting op een grondpin. Deze grondpin steek je (buiten) in de aarde, waardoor je een rechtstreeks contact met de aarde hebt en niet een geaard stopcontact hoeft te gebruiken.

Het laken is voor 97% van katoen en 3% zilverdraad.

Voor onderhoud van uw aardingslaken zie veelgestelde vragen!

Aardingslaken met pin - 120 Aardingslaken small met grondpin en 17 meter kabel
75 x 200 cm
Let op: korting vanwege voorraaduitverkoop