SHINE YOUR LIGHT experience day

Jaarlijks organiseert BodyAndMindDetox een dagworkshop voorafgaand aan het concert van Deva Premal & Miten in Almere. De datum voor 2019 is 17 oktober in Almere voorafgaande aan hun ON THE WINGS OF MANTRA – LIVE TOUR 2019.

 

Shine your Light: een dag vol inspiratie voor Body & Mind. Elk concert dat wij de afgelopen jaren van Deva Premal en Miten bezochten was heel bijzonder. Hun unieke spiritueel geïnspireerde avond van mantra’s, zang en chants brengt inspiratie en bezieling. Tijdens dit bijzondere concert wordt gelachen, beleef je de stilte, kan er heling ontstaan en brengt klank je lichaam in balans en kan je stem zich openen. Hoe fijn zou het zijn als zo’n mooie avond voorafgegaan zou worden door een dagworkshop met ruimte voor waar jij nog meer licht in je leven en jezelf zou willen laten schijnen of wat jij in jezelf zou willen helen.

Wat gaan we doen? Tip van de sluier: Je stem laten horen, je kracht, je balans, je adem ervaren. Aandacht voor je lichaam, als voertuig van je bewustzijn. Contact maken met je kern, focus, opruimen van je mindset. Ruimte en bezinning voor jezelf  om jezelf op te laden, nieuwe dingen te ontdekken en tot rust te komen.

Het wordt een gezellige leerzame dag met biologische smoothie & soep voor bij je (meeneem) lunch en vroeg diner met salade en soep. (vrij van suiker, gluten, zuivel, dierlijke eiwitten, soja en zeer laag in zetmeel).

Gayatri Mantra

Klik voor Gayatri Mantra

In de prijs is de VIP ticket a 50 euro van het concert On the wings of mantra – Live tour 2019  inbegrepen, plaatsen op rij 7 en 8 zaal.

De workshop wordt begeleid  door natuurgeneeskundige Monique Berends en body & mind trainer Peter van Oosterhout.

De workshop en het concert vinden plaats in Almere. Het maximale aantal deelnemers is 14 personen. Heb je zelf al een ticket, en wil je graag meedoen met de workshop: neem dan even contact met ons op, of kijk op de product pagina.

Over Deva Premal en Miten

Deva Premal is een internationaal bewonderde zangeres van spirituele liederen. Deva Premal en Miten hebben eeuwenoude mantra’s, b.v. de Gayatri mantra voor een groot publiek toegankelijk en bekend gemaakt. Daarnaast brengen ze veel eigen muziek. Hun muziek is wereldwijd met groot enthousiasme ontvangen.

Deva Premal, afkomstig uit Duitsland, heeft een klassieke muziek opleiding. De wortels van de Engelsman Miten liggen in de rock en roll uit de jaren 70. Daarna verdiepte zijn muziek zich door reizen naar India en meditatie. Samen brengen zij al jaren muziek die hart en ziel beroert.

Deva Premal en Miten worden begeleid door o.a. Manose, meester op de Nepalese mansuri fluit. Ook zijn er enkele gastmusici: Joby Baker (bass/vocals/keyboards), Rishi (percussion) and Spencer Cozens (keyboards).

 Workshop en concert Deva premal 2019 Naar bestellen tickets voor Shine Your Light Experience Day workshop in combinatie met concert THE WINGS OF MANTRA  – Live Tour 2019

17 oktober 2019 – Almere

Voor meer informatie vul het onderstaand formulier in:

Uw naam: (verplicht)

Uw mail: (verplicht)

Uw telefoon: (verplicht)

Uw extra opmerking/vraag: