VeranderKracht (20 nov 2021 & 8 jan 2022)

VeranderKracht is een 2 daagse training – met daartussen 30 dagen met huiswerkopdrachten – bedoeld voor iedereen die verandering in zijn leven wil creëren. De training is zeer effectief en intens, omdat je:

 • Gaat Leren door Fysiek Ervaren;
 • 30 dagen consequent aan het trainen bent;
 • Een training volgt die is opgezet vanuit de technieken en principes van o.a. Aikido, NLP en Possibility Management.

Pak door en neem contact op via 06 – 1959 6910 of info@bodyandminddetox.nl

VeranderKracht film Klik voor de film

Wil je veranderen, wil of moet je de dingen anders aanpakken? Wil je je patronen doorbreken? Peter van Oosterhout neemt je mee ‘op reis’ om een nieuwe start te maken. Soms helpt het letterlijk om uit je normale omgeving te stappen, opnieuw naar jezelf te kijken en jezelf opnieuw ‘uit te vinden’.
Na 1 dag werken aan jezelf, letterlijk in beweging komen, ga je verder met een 30-dagen trainingsprogramma. Circa 4 weken later is er een terugkomdag.

Naar de shop: Training VeranderKracht – schrijf je in voor de training

Persoonlijk Traject in Groep

De groepsgrootte van een training VeranderKracht kan variëren van 3 tot 8 deelnemers. Daarmee is voldoende aandacht voor elke deelnemer gewaarborgd. Hoewel ieder zijn eigen veranderdoelstelling heeft, gaat iedereen een veranderingsproces is. En daar kan iedereen weer van een ander leren.

 

 

Inhoud

‘Stop wishing, start doing’

In de training VeranderKracht onderzoek je onder andere:

 • Hoe je beter kunt focussen op je veranderdoel;
 • Hoe je vanuit ontspanning krachtiger wordt;
 • Wat je voorkeursstrategieën en valkuilen zijn;
 • Hoe je sterker wordt dan de obstakels op je weg;
 • Hoe je beter je punt weet te maken;
 • Dat je bij weerstand toch beweging kunt creëren door zelf een andere aanpak te kiezen, in plaats van meer van hetzelfde te doen;
 • Hoe jij contact maakt;
 • Wat jouw ‘spelregels’ zijn en die van een ander;
 • Hoe het is om nog meer in je kracht te komen.

Verder komen diverse principes, theorieën en oefeningen aan de orde die uit het Aikido, NLP of Possibility Management stammen.

 

Het is ook mogelijk om in te schrijven voor een pluspakket. Je krijgt dan extra:
– Een workshop Aikido on the Job afgestemd op de persoonlijke leervragen van de deelnemers met de mogelijkheid hieraan voorafgaand een reguliere aikidoles te volgen (Leiden);
– Coachingsgesprek van 1 uur (Leiderdorp)

Data

Zaterdag 20 november 2021 met terugkomdag op zaterdag 8 januari 2022. Het is ook mogelijk om een individueel VeranderKracht-traject te doen. Peter vertelt je graag de mogelijkheden. Bel 06 – 19 59 69 10 !!

Kosten (particulieren)

 • De 2-daagse VeranderKracht met 30-dagen programma kost € 365 (btw-vrij)
 • De 2-daagse VeranderKracht & Pluspakket kost € 495 (btw-vrij)

Bij inschrijving voor 1 november 2021 krijg je € 50 vroegboekkorting.

Trainer

Peter van Oosterhout (1964) is trainer en oprichter van Ki-coach (2001). Zijn passie is anderen te inspireren , te trainen en letterlijk in beweging te brengen om succes en geluk te creëren.

Peter geeft workshops, trainingen en individuele sessies. Daarbij gebruikt hij zijn ervaring als leidinggevende en projectleider bij de politie, opleidingen en trainingen waaronder NLP/TA, familieopstellingen, docent aikido en niet op de laatste plaats de principes en technieken uit het Aikido en Possibility Management met als uitgangspunt:

Leren door ervaren!

Peter gebruikt de taal van het lichaam om helderheid te krijgen over je voorkeursgedrag en overtuigingen en nodigt je uit om in je kracht te komen en meer uit jezelf te halen.

“Als je geest vastzit, beweeg je lichaam. Als je lichaam vastzit, beweeg je geest.”

 

Interesse in deze training?

Neem contact op: 06 – 1959 6910 of via  info@bodyandminddetox.nl

 

Naar de shop: Training VeranderKracht – schrijf je in voor de training

Ervaringen van cursisten:

“De training Veranderkracht was een verrassing: wat een eenvoud en een kracht in een! Het is confronterend te merken hoe je in alle eenvoud nu wel echt zelf ‘aan de bak’ moet. Met Peter’s aanwijzingen en reminders geeft hij de deelnemers veel handvatten zodat je echt in beweging komt. Aanrader, zowel voor individuele als teamveranderingen! (Elise Verberg, trainer)”

“Ik heb de 30 dagelijkse opdrachten als 1 grote inspirerende verleiding voor mijn verandering ervaren. Wat met name veel indruk op me heeft gemaakt waren twee oefeningen en vooral je scherpzinnigheid in de feedback.”

“Hoi Peter, hierbij wil ik je laten weten dat het ontzettend goed gaat!!! Ik merk dat het werkt om positief te denken, dat je glas dan halfvol is in plaats van halfleeg. Elke dag ben ik me heel bewust van positief denken en gefocust zijn op wat ik wil. Een vriendin noemde dat ik er goed uit zie, een positieve uitstraling heb. Ik zie ook elke dag weer uit naar de nieuwe opdrachten en probeer er zo bewust mogelijk mee om te gaan. Ik word er heel vrolijk van,  dank je wel.” (Rolinka Neerken)

“Beste Peter, jij liet niet los voordat ik mijn doel bereikt had. Hiervoor moest ik diep in mijzelf graven. De kracht die hierbij loskomt is enorm.” (Jeroen Wesselkamp, fysiotherapeut)

 

Niet in oude cirkeltjes blijven draaien, maar nieuwe wegen vinden

Van wat je niet wilt, naar wat je wel wilt

Vanuit je best doen, naar overgave en ontspanning

Van inhouden, naar volle kracht

Van jezelf afbreken naar jezelf gaan steunen

Van meer van hetzelfde doen, naar de weg van je hart volgen

Bewegen, aikido, lichaamstaal, blokkades aanpakken, mogelijkheden creëren, focussen, concreet maken, doen!!!